Уважаеми великотърновци,  Ако ви харесва как живеете през последните две години

...
 Уважаеми великотърновци,  Ако ви харесва как живеете през последните две години
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: Да сложим край на фалшивата „промяна“ тази неделя

 

Уважаеми великотърновци, 

 

Ако ви харесва по какъв начин живеете през последните две години и по какъв път вървят България, старопрестолният град и региона, не четете по-надолу! 

 

Но в случай че желаеме дружно да спрем подправената „ смяна “, дано го създадем на 2 април със мощна победа за ГЕРБ-СДС! 

 

Благодаря ви за ползотворните срещи. За поддръжката, за концепциите, предложенията, за рецензиите. 

 

Благодаря ви, че имахме и ще имаме разговор! 

 

Всеки глас за ГЕРБ-СДС е за постоянно държавно управление и за решение на рецесиите. За да си приказваме още веднъж за полезности, а не какъв брой скъпи през днешния ден са хлябът или краставиците, сиренето или яйцата. Доходите и пенсиите да порастват действително, а не да бъдат стопявани от инфлацията. 

 

Неведнъж сме потвърдили, че ползите на страната и на всички български жители стоят надалеч пред партийните. Ще се убедите в това и този път. 

 

Подкрепете ГЕРБ-СДС в името на стопанската система на Велико Търново, региона и Северна България. За да се случат най-важните инфраструктурни планове, спрени от подправената „ смяна “ – автомагистралите „ Хемус “, Русе-Велико Търново. Също – Северния пътен възел и Присовските завои. 

 

Общините още веднъж ще имат сътрудник в лицето на страната. И за финансовата децентрализация, и за значимите проекти  - ВиК, пътища, улици, площади, учебни заведения, детски градини, спортни зали, библиотеки, църкви и манастири. Всичко това, което се случваше допреди две години. 

 

Наша основа цел е да обърнем модела на опазване на здравето - българите да бъдат здрави, а не излекувани. И то още от ранна възраст. Ще отворим здравни кабинети в учебните заведения и детските градини. Ще имаме четири многопрофилни детски лечебни заведения – Национална в София, както и районни във Варна, Пловдив и Бургас, от които две са в развой на градеж. Имаме модела и решенията, с цел да задържим младите лекари в общинските и държавните лечебни заведения – с написаното тристълбово финансиране. Така спасихме болничното заведение в Свищов от банкрут и белодробната болница във Велико Търново. 

 

С идентични темпове ще се развиват здравната, обществената и просветителната системи. Социалните служащи, фелдшерите, работещите в незабавна помощ ще имат съответни заплати по модела, който приложихме при учителите. 

 

Предлагаме и нова обществена стратегия - страната да поеме 60% от заплатата на 60 000 младежи в първата година от тяхната първа работа.

Възстановяването ще е мъчно. 

 

Възстановяването, наподобява, е единствено наш приоритет – на ГЕРБ-СДС. 

Затова имаме потребност от вашия глас.

 

Глас с номер 2 е поддръжка за хората, които са потвърдили, че знаят и могат да носят отговорност. Ще извадим България от рецесиите още веднъж и ще я върнем на автомагистралата на растежа.

 

Гласувайте!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР